Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv


Lyssna på tystnaden


Lyssna på tystnaden

tystnade,
lyssna på hans tankar,

detta kanske någon annan kan ha bättre,
kanske någon annan kan höra bättre,

men ingen kan förstå dig bättre




Fri vers (Modernistisk dikt) av Apoems
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-07 16:24



Bookmark and Share


  Apoems
Tack Annika!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Apoems
Apoems