Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
illusioner


Vid mörkrets inbrott


Vid mörkrets inbrott

Vid mörkrets inbrott,
troll kommer från grottor,
häxor flyga,
vinden tjuter med vargarna.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Apoems
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-08 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apoems
Apoems