Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liv


Är det sant?


Är det sant?

de blinda kan inte se,
döva kan inte höra,

eller

vi vill inte se,
vi vill inte höra




Fri vers (Modernistisk dikt) av Apoems
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-07 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apoems
Apoems