Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liv


Vad kan du göra för att drömmen?


Vad kan du göra för att drömmen?

ska du springer över ängen,
kalkyrela trät årsringarna,
vänta inlägg,
vänta på stjärnskott,

och hoppas.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Apoems
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-07 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apoems
Apoems