Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liv


Ordinär dag

Ordinär dag
vaknade, och lysnä på tystnad

Hur ser situationen ut i dag?




Fri vers av Apoems
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-06 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apoems
Apoems