Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liv


Med Tiden

Med Tiden

allting gott,
med tiden glömmer,
glömmer,
nåkonting

Men vissa gånger lär vi oss alla någonting,
vi får se...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Apoems
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-07 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Apoems
Apoems