Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan...


<3 Vila I Frid Rosalill <3

Man inser inte allvaret förrän det närmar sig slutet
Om man endå kunde gå tillbaka till det som var förflutet

Ditt underbara leende, din varma personlighet
Att sjunga & spela med dig är det bästa jag vet..

Att provsmaka dina kakor direkt ur ugnen
Sitta i din fantastiska trädgård och bevara lugnet

Det var det iallafall innan cancern tog över din kropp
Vill hitta en tidsklocka, spola tillbaka tiden och trycka på stopp

Du var älskad av alla, det var inget nytt
Vi kommer aldrig få våra djupa sår sytt

För du var en underbar person, en sån det borde finnas tusen av
Alla tar men du bara gav och gav och gav

Vem ska nu sjunga,spela piano & dragspel
Någon där uppe måste gjort ett enormt fel

För du var den som mest förtjänade gåvan livet
Nu inser man att man inte ska ta saker förgivet

När jag fick smset tidigt på morgonen kom det som en chock
Jag läste det tusen gånger om och blev stel som en stock

Jag kan fortfarande inte få in det i min hjärna
Du kommer alltid brinna i våra hjärtan som den starkaste stjärnan

Du var alltid glad och jag kunde verkligen inte förstå
Du verkligen sken av glädje, inte minsta ilska eller gråt

Vi älskade dig och det kommer vi alltid att göra
Livet är orättvist om vi ändå av dig en sista sång fick höra

Din ljuva stämma som du alltid har haft
Och med ditt dragspel till det, sikken magisk touch

Vi saknar dig och vill ha dig här
Varför tog dom dig ifrån denna värld

Du gjorde oss fullbordade
Men just nu känns vi alla splittrade

Man vet att något fruktansvärt kommer hända
Men man vill inte tro på det utan tiden vända

Du var speciell, en person man kunde lita på
Men nu är det dags att säga hejdå


Vila I frid!!<3













Bunden vers (Rim) av AminaKrantz
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-16 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AminaKrantz
AminaKrantz