Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av th vandergraus "snart".


Röd katt



Den röda katten
smyger bland junigräsen
som en föraning




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-07 15:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rätt att låta katten vara röd ...
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP