Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fall av sällan skådat slag

Jag fick mig
just ett infall


Kanske var det mer
av ett anfall


Det var i vart fall
ett alldeles speciellt sådant


Ett fall


av sällan skådat slag


Inte ens herr Holmes
hade nog sett något liknande


Nej, detta var sannerligen
något annorlunda


snarlikt ett utfall


Synd bara
att jag glömde bort


att skriva ner det




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-07 22:20



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Haha, ja visst är det jobbigt när det blir så. Bra skrivet.
2011-06-07

  Minkki VIP
rolig text - Mr. Holmes var då inte Shylock, tippar jag ;)
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden