Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är livet lustfyllt att leva...




Nu när jag landat hos dig

Jag flyger åter igen högt över marken

det suddiga där nere berör ej

stör ej

 

Min inriktning klar målmedveten

jag flyger åter igen

nu när jag landat

landat i kärleken hos Dig

 

Smekande lekande sanslös

underbart befriande

sinnebild av lycka

från dina bruna ögon

sänder stjärnorna sina strålar

 

Jag flyger nu

djupt i hjärtat har tryggheten byggt bo

jag flyger nu älskling

nu när jag landat hos dig..

 




Fri vers av sulimaa
Läst 368 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-07 22:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-06-08

  Junitvillingen
Mmmm att flyga så är helt fantastiskt! Lätta vingar som tar en med på ljuv kärleksresa, vad kan vara skönare än det? Härligt sprudlande text!!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa