Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sista för ett öra


Vissna är det sista en blomma gör

Likgiltigheten
fnös mig i ansiktet,
trängde in mig i ett hörn.
Skakandes försökte jag se in i
demonens öga.
Hörnet stötte ut mig och jag
tog till mitt absolut sista kort,
på mina bara knän skrek jag,
grät jag,
bad jag.
"Ser du ditt liv passera i revy?" Frågade likgiltigheten.
"För du dör nu",
var det sista jag hörde.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-07 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling