Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bara EN av Dig...




I hela sin förvirrande glans

Mjuk och ömsint som en smekande solstråle

över kinden

Hård och fast som den karga klippan

under mina bara fötter

 

Vacker som den renaste vattendroppe

med kärna av guld

Djup som floderna

och de blånande hav

 

Med hetta som smälter den

högsta glaciär

Händer som finner sin väg

över kvinnliga kurvor

 

Kunskap om mänskligheten

i all dess förvirrande glans

Vetskap om hur jag vill

bli älskad

 

Underbart manlig med förmåga att hitta in

in till mitt väntande hjärta

Komplett och komplex

motsatser som lockar

 

Allt detta älskling

är du

Allt detta och så mycket mer

allt vill jag få

allt vill jag ge

 

Hela dig min älskade

hela dig... 

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-07 22:51



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-06-08

  Junitvillingen
Woahhhh, dina ord trollbinder ju Sussi!! Kärleken är vidunderlig, bara att flyta med, njuta av den. Går inte att ta miste - här handlar det om kärlek & passion så det står härliga till:-))
2011-06-08

  Lejonhjärtas poesi
Vilken ljuvligt vacker kärleksförklaring strålande lyckorus i kärlekens trygga sköte
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa