Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skogens lugn...

 

Hon vaknade till fågelkvitter. Ett leende spred sig över hennes ansikte redan innan hon öppnat ögonen. Hon var bara tre år när hon flyttade ifrån skogen, för att föräldrarna fick arbete nära kustens åkerbruksmarker. Kvittret minde henne om glädje och lugn, vilket hon inte känt på många år.

Skynda långsamt, tänk, och bli klar över vad du vill i livet, hörde hon fåglarna sjunga.

Allt växer till glädje för oss. Allt får vi ta in och njuta av. Människor, lämnar kraven i stan, lyfter fram sina djup, låter dem synas. I skogen värnar man om varann på ett nära sätt. 

 

(c) tk.




Prosa (100-ordare) av thyra
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-08 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Naturen ger oss den livskvalite vi så väl behöver!


"I skogen värnar man om varann på ett nära sätt."
2011-06-08

    ej medlem längre
Ja! Vackert!
Gillar den här typen av sentimentala glimtar-de är så livgivande tycker jag!
2011-06-08

  Anna Maris
Vackert!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra