Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bubblande

Bubbel
som av det vin vi dricker
livande fingertoppar reser
över kurvor, mellan klyftor

Kom älskling, låt oss öppna en flaska till




Övriga genrer av raphaela
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-12-29 16:33



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmm...kittlande..
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela