Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stress i text


På vattentornets dansgolv

Värmen gör entré,
den kommer stanna kvar
i några månader, sen så får vi se.
Man får ögonkontakt,
ett möte ett slags gensvar.
Varför skulle det inte
kunna vara detsamma i kylan?
Grönskan kikar vackert,
på oss små människor som ser
lite mindre till freds ut
och skjuter oss åt rätt håll.
Den tar resterna som inte sköts alls
och dumpar dom på en strand ja,
så börjar dom trivas omgående.
Mörkret kommer vara på avstånd
tills vi känner att vi inte hann något,
det gör inget för det gjorde vi.







Prosa av Carl R. Westerling
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-06-08 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling