Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då åskan uteblev



jag hade väntat i värmen
den kvävande stillastående luften

på åskan


timmarna framemot eftermiddagen
visade sig molnfria

solen sken


åskvädret som utlovats uteblev
jag såg allting skimra



jag fällde ner persiennerna för att inte bländas
duschade en gång extra


lutade mitt huvud tillbaka
slappnade av i nackmusklerna

njöt i ro, stilla







Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-08 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP