Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dotter (jag med som "moraliskt stöd ") träffade en arbetskonsulent idag...


"Arbetskonsulenten .."

Hon var raffig, såg ut att vara ca 29 (var 42 !) , personlig på ett diskret vis, men oerhört pigg och konstruktiv, hon visade engagemang och intresse, hade bra idéer och förslag . Samtidigt visade hon på goda kunskaper, hon visste vad hon talade om .
Inte ett spår av den blaserade och oengagerade uppgivenhet som man ofta möter i dessa sammanhang, denna kvinna var en riktigt injektion ! Även min dotter uppfattade mötet som positivt och verkade ta till sig den information som hon bjöds på .
"Hon måste väl vara nyutexaminerad !", tänkte undertecknad efter mötet .
Tyvärr slocknar väl glöden efter några år i yrket......
Och hade jag varit 20 år yngre så hade jag bjudit ut henne på date !


----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-09 12:59



Bookmark and Share


    Max Poisé
Det finns ju dessa som snor energi och de som ger...Alltid behagligt att möta de som fyller ens blickar med nya vägar och nya tankar!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska