Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då blir det väl så

jag är smegman under förhuden
klådan i arslet och misstanken på springmask
bristen på handskar en frusen dag
och bristen på solglasögon en riktigt solig och varm

jag är värken i ryggen, åldersnojan, potensbroblemen
och den vaga föraningen om att allt inte står rätt till
jag är svullnaden i halsen, den kanske växande pigmentfläcken
och förekomsten av uttalat rasistisk politik i riksdagen

jag är sur mjölk i kaffet den bakfulla morgonen
upptäckten av könshår på tandborsten
svedan när kisset kommer och värken när det inte gör det


jag är
inte längre din pojkvän

inte längre din pojkvän




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 442 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-09 13:07



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Äh vafan! Urskönt driv med raseri och uppgivenhet i fingrarna, men men i avsaknad av att känna den där imaginära flickvännen steppar jag in och är outhärdligt romantisk och skribblar ner ett Ursäkta för att jag inte tömde kattlådan och inte diskat efter min fest med alla Marsipulamikamraterna och använt dina skor som akvarium då! Okej, här kommer ett paket smör:

Du är solen och månen med stöldsäkert lås
en aprilmorgon med dimmigt ljus,
alla rådjursögon i brevlådan och
kåda på händerna,
bensinlukt en sommardag på väg till havet
som stormen före regnet och
alla blixtar på mina armar
genom ljummet regn och
en hand kring min nacke.


Hmmm, jag får nog öva på romantiken, helvete då. Men som sagt var, very nice driv i din dikt, gillar eggen.
2011-06-09

    Max Poisé
Fan vad bra du gör det här!

Applåder...Ståendes för de ärliga ordval som härjar bland texten även om vissa av dem ger en sur eftersmak...fast det var väl meningen
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha