Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min härliga son

Sen du var liten
du klättrat,
varit överallt,
ingenstans,
klängt på det mesta.
Du springer,
hoppar,
skuttar dig fram i livet med glädje,
humor och envishet.

För mig är du magisk,
kommer alltid så vara.
Hur sur,
arg,
irreterad
jag än kan bli på dig
kan min kärlek till dig i mitt hjärta aldrig någonsin ta slut.

Du vet vad din mamma behöver höra - magiska ord
hej mamma, jag älskar dig.

Om sommaren har du smutsiga fötter,
du bara älskar att vara ute,
leka,
klättra,
fylla hela dig med sommarspring i benen.

Sen du var tillräckligt stor
du alltid testat,
prövat,
vad du får,
inte får göra.
Detta hör till.

Du ska veta,
jag kramar dig var dag så du ska känna dig trygg.
Säger jag älskar dig - fastän du testat
alla gränser på en och samma gång.
Fastän du på mig klagar,
vet mitt mammahjärta att jag är bäst ändå.

Jag vill visa dig,
lära dig att du duger precis som du är.
Vill lära dig stå för det du säger,
ge dig mod att vara dig själv.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-09 18:37



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kärleken till våra barn - den tar aldrigt slut och accepterar ingen gräns.

Applåder i mängder :)
2011-06-10

  mare VIP
Så fint, barnen är det bästa man har !
2011-06-10

  anits VIP
Vacker hyllning till din son
2011-06-09

  Eva Langrath VIP
Underbar hyllning till en son
2011-06-09

  Johan Bergstjärna VIP
Härlig hyllning till din son!
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77