Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna är en rättighet



att sakna är en rättighet, självklarhet

att sakna,
är att återuppleva kärleken man hade

så när, sånär


jag slutar upp med att plåga mig själv,
lägger riset åt sidan

smörjer mina vattnande sår med läkande salva


örten är,
av sådan sort

att jag tillåter mig sörja


det, som var

men inte längre är





Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-09 18:44



Bookmark and Share


  Järnkatten
Fint skrivet vännen :)! Applåder!
2011-06-10

  evana
Tycker mycket om din skildring av saknad och upplägget av texten. Det självklara lyser igenom genom att varje ord har fått sin rätta plats.
2011-06-09

  Lena Själsöga Keijser

sant
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP