Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur sinnesstämningar kan växla ibland........


Växtverk



Varje liten del
av mig

värker!

smärtar!

av den totala
saknaden

av känslor!

tomhet?

nej, värre än så!

en öken som
tenderar att ta
över allt det goda

förtjänat
med stora
kliv....

utan tankar
på utdelning...

har jag gått vilse
i mig själv

finner en öken
torr het och
öde

hur ska jag ta mig ur
detta vakuum
utan att bli hög

av livet självt!!








Fri vers (Fri form) av Karin Rosberg
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 19:36



Bookmark and Share


  LassO
öknen är inte tom, det är bara så det ser ut för det otränade ögat...
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg