Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

björkflicka

björkflicka
vidjesmal
mörkt och ljust
ljuvlig kontrast

hon är de sovande fåglarnas tilltufsade bo
hon är det applåderande lövverket
när nattens föreställning är över,och de små igelkottarna med vaggande tassar lämnar spår i gräset

jag är hemligt förälskad
i hennes ljusgröna vackra hår, som sveper över gräset
vippar ner bland rösen
hon är så vacker
i sin ensamhet
björken
där hon står, och betraktar älvdans över åkrar med råg




Fri vers av ~alruna~
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 20:04



Bookmark and Share


  MyyM
helt, helt underbar text
2011-06-14

  Lena Själsöga Keijser
hon vet
genom dina ord
och du skriver skönheten väl
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~