Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solförmörkelse

likt en solförmörkelse
så ställde sig sanningen i mellan oss två
som en rymd vars avsikt var att
skada dig och mig i natt.
var har du varit min vän
hur kunde det påstås att det var
så att livet är en resa ren och klar
jag kan inte beskriva någonting
men du skulle varit här med oss
med dom som stångats mot bättre vetande
bättre livsval
mot allting sen om igen
var har du varit min vän




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-09 21:27



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ibland har man inga ord, för man gillar så mycket.
2012-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling