Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yr

Vid sträcker sig fjärden
horisonten långt i fjärran
solnedgångens mjuka färg
speglar sig i vikens lugn

Öarna lockar till rede
måsarnas skrattande hals
studsar ekande på vattnet
och låter oss smittas

Trädens susande i vinden
koltrastens härmande
och västergökens koko
inger hopp och tro

Dofterna från kaprifolen
syrenen och ängsblom
blandas i näsan
så du nästan blir yr.

I allt detta, lever vi och bor
skänker en tacksamhetens
tanke, över allt som jag
får uppleva och känna.




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-10 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt