Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntande


Han stod vid strandkanten och blickade ut mot horisonten
Väntande
Vågorna svepte på hans bara ben
Blocken var riktad mot fjärran
Längtande

Solen sken och de varma strålarna
värmde hans smala kropp

Ingen såg tårarna
Livet gick sin gilla gång
Människor passerade

Han gick längs strandkanten
varsamt i den mjuka stranden
sakta , sakta

så att stunden skulle vara längre
Han väntade och längtade-
för evigt





Fri vers av Yarissa
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-10 14:49



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert...
2011-06-23

    ADI Nehlin
vacket vemod
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa