Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I just want you to be all right (lite många Håkanfraser, jag vet)


"-sluta vara så nära, jag kan inte andas när du står så långt ifrån"

jag måste be mig att lyssna på mig
dig att lyssna på dig och nu mig

du upprepar
skört och skärrat
alla vackra ord

för det är så jag säger det

jag kan inte låta mig ge upp allt en endaste sekund
tårarna brinner som eld i folk innan
dom vänder sig utåt
(jag är besatt av den elden
berättar om den
allt brinner i vår värld)


jag är inåt
tappa inte bort mig
alltid där framme, blir det bra
det blir bra
bra det blir


men du måste fatta nu
det blir aldrig bra
någonsin
igen
eller sen

det är nu och då
allt efter existerar ju inte (än)

snälla skicka ett vykort
jag gav dig aldrig adressen
eller möjligheten
jag gav dig inte ens ett leende

ingen vill något mer nu

och det är din jävla tur att skriva något till mig
ge något och jag ska rädda dig

(för du är det finaste jag vet)




Fri vers av papperstrana
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-12 00:10



Bookmark and Share


    kivu
Härligt att andra också kärleksfullt snor av Håkan :)
2011-07-21

  sevenmoredays
vad duktig du är!
2011-06-13

  Fru Intighet
Underbart.
Lite förvirrande för andra kanske,
men jag förstår.

Du är så duktig.
2011-06-12

  Z dotter
Intressant, men tvetydigt förvirrande (vad vill du egentligen?)
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

papperstrana
papperstrana