Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte en mörk främling



en omättlig destruktiv tanke tar över; jag vill supa mig redlös

jag såg en en mörk främling rätt in i ögonen. smärtan där i djupet var påtaglig

och lös


som en ljusglimt av hopp om ett möte med döden, eller
livet

ja han var sann och närvarande i sin vånda



och allt detta hände på bara ett ögonblick

vi delade


han och jag, vid korvkiosken häromdagen







Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-10 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP