Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta dig inte utanför dina begränsande murar, ty de är ett beskydd



det finns droger
det finns förändring

det finns balans


dessa tre saker strålar samman och för avgrunden mot himmelens rand


istället för att underlåta intellektet som talar dessa rader
blicka in mot hjärnan och låt hjärtat svara och tala enkom

produktiva tendenser med destruktiv knorr


du apa, bli inte förskrämd. sök och finn mer kunskap bortom ditt begränsade tänkande

var inte rädd,


eller jo,
var rädd

stanna där du är. stagnera






Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-10 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP