Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slöjan lättar

Sanningens skugga
skymtar förbi

slöjan av dunklet
som täcker mitt sinne min själ

släpper
motvilligt taget

om min
frihetslängtande själ

som historien i filmen matrix
vill jag se den riktiga sanningen

lögnen i mitt sinne
vill jag inte bli bedragen av

frihetens vind
blåser friskt

en framtid
jag anar.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-10 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e