Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödmjuketen är min starkhet

stark
men så svag

kantstött
men vacker

den jag är
naket jag visar

det som söndrigt är
jag gömmer inte från din blick

detta är jag
naken jag står.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-10 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e