Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många har regeringens förslag röstats ner i vår riksdag, på mindre än 9 månader ! SD har alltså gått med oppositionen i dessa omröstningar..


Reinfeldt har fått på moppe 14 gånger nu !

En tjurig arbetsmarknadsminister (Moderatkvinna, minns ej namnet) antydde, när hon fick veta att Regeringen Reinfeldts förslag om FAS 3 sablades ner av en enig opposition , att "hon kanske skulle genomföra det ändå !"
Frågar mej lite stilla NÄR ett misstroendevotum mot den sittande regeringen kan bli aktuellt ? Det BORDE ju ,snart, vara synnerligen befogat !
En socialdemokratisk , kvinnlig, riksdagsledamot ( obekant namn) sade att det var regeringens eget fel , de gör inga sonderingar överhuvudtaget, de verkar strunta i att förhandla med oppositionen . Endast Sverigedemokraterna och Miljöpartiet samt Socialdemokraterna ( i Libyenfrågan) , har kontaktats ,vid några tillfällen . Svagt av sossarna att ställa upp på fortsatta flyginsatser i Libyen !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-10 22:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
16 gånger lär det till och med vara ! Fast det tycks vara ungefär som att "hälla vatten på en gås", det bara rinner av honom, han bryr sig inte...
2011-06-13

  poetryGirl
SD är bra/bäst!
2011-06-11

  aol
sant håller med
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska