Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misslyckat.

Och för att glömma
försöker jag dränka mina minnen i alkohol.

Kanske är det inte så smart att försöka
när du ändå sitter brevid och håller min hand.

Jävla skit.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-12-29 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls