" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Smela" mig het...




Om ett andetag kan rädda liv

Om ett andetag kan rädda liv

så har du räddat mitt var gång du andas mitt namn

var gång ditt finger lever min ryggrad

fortplantas rysningar att egga en hel värld

 

Älskling se mina känslor

ge utrymme att leka i eoner av tid

kela min själ ur mörka skrymslen

smek min rädsla på ömmaste vis

 

Låt mig bebo ditt hjärtas kammare

visa mig vägen med kyssäkta stig

krama min hand i smekande gest

låt tilliten stava mitt namn

 

Om ett andetag kan rädda liv

så har du räddat mitt var gång du andas mitt namn

älskade...




Fri vers av sulimaa
Läst 404 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-06-11 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intensitet
nära inpå hud
nnäärraa

gott!
2011-06-19

  Lejonhjärtas poesi
Vilka ljuva känslosamma andetag du målar med ord och ett alldeles nytt sådant ses i verbet "smela" i ingressen - och det skrivs in i kärlekens undersköna poesi.
2011-06-11

  Anna*
Åååå, så vackert! ♥
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa