Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar II

Sätter på en maskin tvätt
sätter mig i vardagsrummet

Mitt huvud snurrar som tvättmaskinen
går som på högvarv

Livet är som ett ekorrhjul
vill jag det här

Kanske, kanske inte
vad vet jag

Men dag efter dag
så rullar allt på




Övriga genrer av Tosca
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-12 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca