Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt nya liv

Älskar vårt liv i skogen
ett nytt kapitel börjar

älskar naturens skönhet
fåglar som kvittrar

älskar att beskåda rådjur
deras graciösa gång

Älskar den totala tystnaden
den är oslagbar

Älskar mitt nya liv
stressen är ett minne blått








Fri vers av Tosca
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-08 14:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nära och varmt framfört!
2015-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar lugn och harmoni!
2015-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca