Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrummet

Väntrummet är litet och kalt
några få stolar finns

här har det berättats många historier
som har satt sig i mig

gemenskapen har varit stark
det handlar om liv och död

cancer som kan besegras
men också spridas

tårar har runnit
ovissheten har tärt

själv är jag en vinnare
tänk vad jag älskar livet

nu ska jag njuta av allt
har ju fått en andra chans.




Övriga genrer av Tosca
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-01 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca