Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkyssen smakar daggdroppar

Vaknar och ser
ditt trötta leende
Morgonkyssen
smakar daggdroppar
kryddad med kärlek

En smekning
från dina sköna händer
och ditt godmorgon
säger mig
att du älskar mig

Och när jag kommer hem
från jobbet
möter du mig i dörren
Med ett
Hej underbar.

Mannen i mitt liv
Du skänker mig
sådan obeskrivlig lycka

Du är mannen i mitt liv
Jag älskar dig så








Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt