Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..och jag får nog aldrig tillbaka dem....


De har stulit mina ideal ...

De har stulit de flesta av dem

Bedrägligt, falskt och sniket !

Jag känner mig lurad !
blåst !
tillspillogiven !

Det har skett under lång tid
utan min egen förskyllan
utan min kännedom
bakom min rygg !

Jag känner mig rånad !
bedragen !
mentalt utarmad !
nedsmutsad !

Och, De Skyldiga
det är de som kallar sig
"folkvalda..." (¤)


(¤): "Folkvalda" = De politiker som valts in i våra parlamentaristiska organ, Riksdagen, de Kommunala parlamenten, Landstingsparlamenten...

---








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 228 gånger
Publicerad 2011-06-13 09:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför är du då med och röstar in dem? Själv vägrar jag.
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska