Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup underbart vemodig längtan...




Minner mig om smekningar

Regndoppens väg nedför fönstrets kalla yta

skapar djup vemodig längtan

En längtan efter värmen från dig

efter din smekning över kind

 

Vindens piskande i nyutsprungna löv

lyfter grenar mot oanad höjd

Minner mig om smekningar

hetsande min kropp mot högre mål

 

Min blick fångar de brusande vågorna

som i sin iver att nå strand rullar sida vid sida

Likt min lust att nå fram

in till ditt vackra hjärta

 

Naturens underbara skiftningar

i all dess mångsidighet

visar mig vägen älskade

till det vackert unika mellan två längtande själar...

 

 

 

 

 




Fri vers av sulimaa
Läst 573 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-13 12:00



Bookmark and Share


  Elber3th VIP
åh så fin!
2013-01-12

  aol
så vackert skriftat
2011-08-22

    ej medlem längre
Outstanding!!

"hetsande min kropp mot högre mål"

Jäklar, vilken sensuell rad. Får mig att känna åtrå..

Bokmärks
2011-07-14

  Lejonhjärtas poesi
Vemodsvacker ååååh så skön kärlekspoesi och denna längtan...
2011-07-10

  jörgen g
Ja den var verkligen vacker....
2011-07-09

  L I V
Naturlyrik med underbart längtansskimmer. Du väver mening av enkla ord och jag njuter
2011-07-03

    ej medlem längre
Längtan
lidelsefull
förädling

skapar
intensitetsnärvaro
i jordemänniska

starkt!
2011-06-19

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa