Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttråkad

Tiden

går inte i sekunder

minuter

timmar






Den klickar


ett klick i taget


på mitt tangenbord





och jag kan inte skriva snabbt....




Fri vers av Tovan_
Läst 150 gånger
Publicerad 2011-06-13 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tovan_
Tovan_