Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnlek

 

 

Jag var aldrig barn.
Jag var skådespelerska.

Det var en barnlek
för det fullblodsproffs jag var.

Dessvärre svek publiken.

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Catharina Edin VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-13 19:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snyggt!!!
2011-06-15

  Nanna X
publiken kanske också var barn?
dom kanske är vuxna nu?
2011-06-14

  Anya VIP
Fantastiskt bra. Så stark i sin enkelhet. Skickligt!
2011-06-14

  Börje Larsson
Elegant!
2011-06-14

    lärjunge
Bokmärker, Applåderar, LÄgger ut Mästerverket den på Facebook.se - om det tillåts, förstås!:-???
2011-06-14

  stenen/ Yv Ericsson
oj så rätt. känner till och igen.
snyggt är ett mysko ord, men jag använder det nu
snyggt!
2011-06-13

  Rosmarin
usch ja, tänk alla som inte får vara barn på riktigt
2011-06-13

  Ingela Svenson VIP
JA men precis, så var det ju, vi spelade barnteater!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP