Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fortsätter murtrenden.


En pixelerad mur

En död
- flyr från platsen.
 Färgrymden beslagtar
- en tilltryckt pixel.
Färdas i en lågupplöst polisbil.
Man får inte döda pixlar.
Slår sönder bakrutan. 
Far ut. Mor in.
Rut ramlar och slår sig.
Får en ny form. En romb.
Muren fängslar. Härligt.
Form med funktion.
In vill ut. Ut vill in.

Rompompompompom.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Per Blomqvist
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-13 20:57



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
En klickbar lista med de murbidrag jag sett finns på:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1320849

2011-06-13

  Minkki VIP
den lille trumslagaren? en något excentrisk hantering av mursleven, rolling eyes på det här hållet...
2011-06-13

  cilax VIP
Imponerande vandring genom genren. Nu DaDa. Snyggt jobbat!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist