Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eko

i några minuter
en spottstyver
av den tid
som våra kroppar
svettas omkring
här på jorden

satt vi alldelles nära
våra blickar
krockades i hundratio
tusen meter per sekund
och det eko
som försvann från denhär världen
ja nästan direkt
finns kanske ändå kvar
någonstans




Fri vers av Aaxel
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-13 23:31



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
helt fantastiskt diktat du är duktig
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel