Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

nakna fötter i

mjukt gräs

daggkåpans glittrande
droppar

doftande pioner i morgonsol

göken som gol
rakt in i mitt hjärta

grönviskande löv
berättar hemligheter

vikens ljumna vatten smeker
bort natten från min kropp

juni morgonens rikedom
frukost under äppelträdet

































Fri vers av Elwania
Läst 361 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-06-14 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fin fram till sista raden,som lätt fixas med ett byte av "äppelradet"---till apeln!

Kritik skall vara konstruktiv-dock ej elak givetvis,men jag tycker din text förtjänar ett bättre slut!
2011-10-01

  Feminaz
Ordlekfullhet, underbar!
2011-08-14

  Ninananonia VIP
Underbart liv..
att äta frukost en junimorgon... under äppelträdet...
det är liv...
2011-06-19

  Järnkatten
Åh, känns som en romantiskt dröm, livet är vackert bortom allt förnuft ibland...
2011-06-16

  Minkki VIP
en förtjusande målning <3
2011-06-16

  M.A.J.R
Fantastisk =)
2011-06-14

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så Underbart...!:)
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania