Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vill några massmediala profiler skapa ytterligare trafikkaos i Stockholm, genom att ge "cyklistmaffian" totala anarkistiska rättigheter !


Trafikgalenskaper i Stockholm !

Åhörde i P1 i morse detta. Några massmedialt bevandrade individer (förmodligen cykelfanatiker) vill nu att cyklisterna ska kunna cykla mot rött , i vissa s k "säkra" situationer, en del andra vill att de ska kunna cykla mot enkelriktat (!) , mm mm !
Som rutinerad bilist ( och DITO cyklist) häpnar jag över detta fullkomligt vansinniga förslag ! REDAN nu inträffar incidenter och olyckor pga att cyklister INTE respekterar gällande trafiklagar ! De kör mot rött ljus, de kör mot enkelriktat, de kör på fel sida av vägen/gatan , de struntar i Stopp- respektive Lämna Företrädesskyltarna ! Otaliga är de tillfällen då man varit tvungen att tvärnita för en framforsande cyklist på ett 25-växlat "fartvidunder" som kommit susande i 50- 60 pinn MOT rött !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska