Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryr mig inte

Vi gick båda I samma klass

och jag ville vara med dig

Jag gömmde mina känslor
Jag och alla andra ville ha dig

Varenda kille ville vara alfahannen
Vi flörtade och höll händer

tills vi mötte vardagstristessen
då drev du mig till vansinne

Jag förnekade dig min kärlek
Du var en riktig bitch

Jag kan nu leva utan dig
Men kan du leva utan mig

Mitt hjärta styr ej längre min hjärna
Jag har blivit fri från dig

Och dina slingrande kedjor
Så spring iväg till nån annan

Bryr mig inte




Fri vers av Dexter Högdahl
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-14 15:53



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
snyggt där kära bror <3
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl