Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har varit här tidigare och beställt...fick hem ett lass sorg


i känslobutiken


-goddag igen

-goddag goddag...gick det bra med sorgen då ?

-jo då tack...den var inte dum men jag hade ju
inte beställt den

-nä förvisso men det var ju gratis hemkörning
och allt och här görs sällan beställningar

-ja nog var det allt allt

-jaha och nu då...vad önskar herrn ?

-vad har ni ?

-vi har nyss fått in ett lass förtvivlan
från Fjärran Östern...extra prima

- ???

-något starkare kanske...vad sägs om
uppgivenhet...på gränsen till apati

-ajö

-då säger vi det då...

-put it on the bill och DÖ !

-aj aj aj inte den tonen...jag kommer
personligen hem till er i natt med grejerna
och så får ni en kärra sömnsvårigheter
på köpet...ok ?

-varför besöker jag er egentligen ?

-ja det kan man verkligen fråga sig
ni skulle ju kunna ha det riktigt bra
har jag hört sägas

-jag ska anmäla er...ni måste dö

-humor har ni i alla fall...




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-14 18:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer - galghumor har du i mängd...
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP