Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min klippa

Idag faller mina tårar

från mina kinder där de rullat ner

likt droppar av salt

från mina ögon.

 

För att jag saknar dig.

 

En klippa

som rasat

och blivit en del

av helheten.




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-15 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár