Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dansen med dig

I dansen med dig

känner jag mig lätt

Rytmen känns i höften



Din blick möter min

det vibrerar hett

jag är beredd ge dig löften



Kom mig så när

jag är ensam i kväll

låt dina händer få veta



Du själ av min tvilling

jag känner mig säll

och pulsarna mina slår heta




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-15 10:00



Bookmark and Share


    Tea Alex
Nu kommenterar jag den här igen, fast jag redan har gjort det tidigare - jag blir så GLAD när jag läser den här! Du är en pärla!

:)
2011-06-21

    Tea Alex
Gulligt och charmigt!
2011-06-15

    Tea Alex
Gulligt och charmigt!
2011-06-15

    Bodil Sandberg
Och plötsligt pluppar ordspråket handen i handsken upp i mina vindlande hjärngångar ☼ - underbart vackert Gnistan!!
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt