Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPP ELLER NER

Jag undrar så

Om trädets rötter
är trädets rötter

Eller om de är kronan

Om de är livet
som finns därunder

Ja de är klart

Att de är livet

För därunder där finns allt



Livet de är inte de vi ser



Livet


de är

mycke mycke mer

De vi ser


är inte kronan


Den ser vi


När vi kommit

Dit

Vi kallar ner


M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2011-06-15 19:39



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Fin!
2011-06-16

  sangel
Rötterna som är livet självt sm vi inte kan leva utan.
2011-06-16

  Stjärnregn
Å vad bra! Får mig att tänka på detta med inre o yttre kvalitéer. Mkt bra!
2011-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Utan rötter, ingen krona.
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP